e-Taxadedrum Ungaria

WebEye și e-vinieta Ungaria

Pregătirile serviciului Webeye evoluează în ritm susţinut pentru ca, începând cu introducerea e-vinietei în 1 iulie, să le ofere partenerilor actuali şi viitori, în colaborare cu Compania Naţională de Autostrăzi S.A., un serviciu complet.

 

Începând cu anii 90 sistemul de taxare rutieră electronică a câştigat din ce în ce mai mult teren şi din acest an se aplică şi în Ungaria. Există două modalităţi de achitare a taxei: biletul pentru ruta planificată şi intermediarul declarant pe bază de GPS.

 

Grupul de firme Lambda-Com, unul din cei mai mari furnizori de sisteme de monitorizare auto prin GPS în ţară şi în Europa centrală şi care deţine una din cele mai avansate tehnologii, consideră de datoria sa să ajute implementarea eficientă a sistemului electronic de taxă de drum în Ungaria. În acest scop transportatorii care dispun de vehicule cu greutate de 3,5 tone sau mai mare pot conta pe noi ca intermediari în achitarea e-vinietei.

 

Sarcina noastră principală este să furnizăm datele exacte a vehiculelor ale căror utilizator doresc să-şi achite taxele către Compania Naţională de Autostrăzi prin intermediul sistemului nostru.

 

Pentru aceasta dispunem de dotare tehnică performantă atât în domeniul dezvoltării, cât şi în cel al infrastructurii necesare acestei dezvoltări.

 

Unităţile WebEye utilizate deja de partenerii noştri corespund în mare măsură* realizării deconturilor.

 

Sunt disponibile, de asemenea, şi unităţile de bord (OBU) absolut necesare transportatorilor, care pot fi puse în funcţiune rapid şi simplu de către specialiştii noştri. Pentru achiziţionarea echipamentelor apelaţi la una din adresele de contact de mai jos.