e-Taxadedrum Ungaria

Despre noi

Grupul de firme Lambda-Com

Lambda-Com SRL, înfiinţat în 2001, este lider de piaţă în Ungaria în domeniul serviciilor de monitorizare auto M2M. Ca societate multinaţională – aflată în proprietate 100% maghiară şi prezentă în 14 ţări europene – oferim servicii informatice de transport complexe. La baza serviciilor noastre se află soluţia de monitorizare auto WebEye care, mulţumită inovaţiei şi dezvoltărilor noastre permanente, a devenit un serviciu care sprijină întreaga activitate de transport.

 

S.C. WebEye International s.r.l. este membru al grupului de firme Lambda-Com. Serviciul de bază prestat de grupul de firme Lambda-Com este „soluţia WebEye”, care asigură securitate telematică (Mobile Resource Management) şi de transport, permiţând ca, prin aplicarea tehnologiei GPS/GPRS, deplasarea şi traseul vehiculelor să poată fi monitorizate în timp real, 24 de ore din 24. Pe drumurile Europei circulă în total 40 de mii de vehicule dotate cu echipament WebEye, dintre care 23 de mii sunt monitorizate activ.

 

10 ani de servicii WebEye

Serviciul de monitorizare auto WebEye a apărut la începutul anilor 2000 mulţumită unei noi soluţii telematice care, îmbinând noutăţile din domeniul tehnologiilor de localizare cu cele din telecomunicaţii, a deschis perspective noi dezvoltării sistemelor de monitorizare auto şi a aplicaţiilor informaticii spaţiale.

Datorită dezvoltărilor continue, WebEye a depăşit în scurt timp serviciul de bază de monitorizare auto – prin perifericele şi modulele de programe care răspundeau provocărilor pieţei s-a transformat într-o soluţie complexă de susţinere a activităţii de transport în ansamblu. Cu ajutorul tehnologiilor utilizate şi a elementelor de software care permit vizualizarea datelor, exploatarea vehiculelor poate fi planificată, verificată, şi, în urma verificării, optimizată, iar costurile de funcţionare şi de comunicare pot fi reduse. Prin dezvoltări realizate ca răspuns la exigenţe particulare ale clienţilor, şi reglementarea funcţionării domeniilor de utilizare speciale a putut ajunge la un nivel mai înalt.

 

Ce vă oferă WebEye?

  • Soluţia WebEye are la bază un sistem modern şi fiabil de monitorizare a vehiculelor prin GPS. Serviciile şi funcţionalităţile oferite utilizatorilor – rezultatul unei munci de dezvoltare şi de afirmare pe piaţă de un deceniu – depăşesc considerabil cadrul unei monitorizări auto tradiţionale.
  • WebEye reprezintă un instrument de exploatare eficientă şi de control riguros, o soluţie telematică absolut necesară unei companii care tinde spre o funcţionare transparentă, indiferent de domeniul ei de activitate. Sistemul asigură transparenţa indispensabilă managementului activităţilor firmelor deţinătoare de flote auto.
  • Supravegherea în timp real a vehiculelor şi asigurarea unei comunicări rapide şi eficiente cu şoferii vă permit să amelioraţi calitatea organizării transporturilor. Gradul de exploatare a resurselor dv. costisitoare va creşte spectaculos, iar utilizarea vehiculelor „neplătitoare”, generatoare de pierderi, care îşi schimbă doar poziţia, precum şi timpul de lucru se vor reduce substanţial.
  • Pentru firmele care lucrează cu vehicule, reducerea consumului de combustibil reprezintă o provocare ce necesită planificare continuă şi idei creative. Soluţiile noastre de măsurare a combustibilului asigură accesul utilizatorilor la datele despre consum, ceea ce permite diminuarea considerabilă a cheltuielilor, iar tehnologia de măsurare şi verificare a temperaturii garantează respectarea condiţiilor de transport a mărfurilor frigorifice. Prin utilizarea numeroaselor noastre echipamente dotate cu senzori, uşor de instalat, şi prin aplicarea procedurilor noastre inteligente de gestionare a alarmelor puteţi răspunde exigenţelor de securitate ale unui transport profesionist.
  • Aplicând soluţia WebEye firma dv. va deveni mai valoroasă, mai eficientă, mai de succes, iar prin vizualizarea evenimentelor legate de vehicule, de şoferi şi de marfa transportată veţi dezvolta un management mai modern şi mai competitiv al flotei dv.
  • Cu ajutorul aplicaţiilor noastre vă puteţi extinde activitatea în afara biroului, pe baza datelor furnizate de resursele dv. aflate în mişcare puteţi sincroniza şi asocia activităţile legate de locaţii şi aplicaţiile informatice care le susţin.
  • Măsurarea şi transmiterea datelor de diagnosticare auto simplifică semnificativ relaţia cu reţeaua de service auto. Dat fiind că se bazează pe datele transmise, întreţinerea vehiculelor devine mai precisă şi mai eficientă, protejând astfel starea vehiculelor şi prelungindu-le durata de viaţă.
  • WebEye poate deveni elementul de legătură între expeditorul mărfurilor şi staţiile de destinaţie, între centrele de comanda şi şoferi, între vehicule, mărfuri şi organizaţiile sau persoanele responsabile pentru acestea. Echipamentele telematice moderne şi integrarea multinivelară sprijină funcţionarea complexă a monitorizării auto şi a managementului transporturilor.
  • WebEye este un partener de încredere al firmelor de transport, de logistică şi al companiilor care deţin flote auto. Apelând la soluţiile noastre veţi obţine recunoaştere profesională şi prestigiu în rândul partenerilor, a clienţilor şi a concurenţilor Dvs.