e-Taxadedrum Ungaria

CE TREBUIE AVUT ÎN VEDERE LA ALEGEREA UNUI INTERMEDIAR DECLARANT A NOII TAXE DE DRUM

Cu toate că pe piața de monitorizare de vehicule prin GPS putem observa o creștere semnificativă a concurenței, transportatorii trebuie să aibă în vedere mai mulți factori la alegerea celei mai avantajoase soluții de declarare a taxelor de drum. Pentru a deveni un intermediar declarant pentru noua taxă de drum introdusă din 1 iulie, pe lângă acordul încheiat cu CNAA, furnizorii de soluții telematice trebuie să îndeplinească numeroase condiții de eligibilitate. Prin acest proces, auditorii CNAA vor  analiza atât  calitatea serviciilor oferite, cât și infrastructura şi suportul tehnic oferit.

Prin concluzie, este foarte  important ca înainte să vă alegeți  un intermediar declarant, să vă asigurați că acesta dispune deja de acreditarea necesară din partea CNAA.

 

Când vine vorba de alegerea unui echipament, trebuie să luați în vedere în primul rând  calitatea, astfel vă asigurați o amortizare rapidă a investiției inițiale.

Este important de știut, ca responsabilitatea de a asigura  funcționarea în parametri normali a echipamentului îi revine utilizatorului acestuia, în cazul în care vehiculul se deplasează pe o porțiune de drum taxabil cu un dispozitiv defect, operatorul de transport este pasibil de o amendă care deseori poate depăși chiar și câteva sute de mii de forinți.  De asemenea, trebuie luate în vedere și condițiile de acordare a garanției pentru a evita perioadele lungi de service și funcțiile suplimentare a echipamentelor, cum ar fi selectarea automată a numărului de axe sau controlul plăților efectuate. Totodată să nu neglijați faptul, că pe lângă sistemul de autotaxare puteți utiliza alte servicii complementare, care vor eficientiza  întregul proces de transport.

Unul dintre aceste servicii oferite de către WebEye Hungary Ltd. este eTachograph, care este capabil să ofere în timp real informații legate de timpii de condus a șoferului pe ultima zi, săptămână  sau chiar pe întreaga perioadă de  28 de zile.

WebEye Hungary Ltd.

Ştiri, actualităţi